Verbinden

Hoi allemaal,

Daar ben ik weer hoor. Ik ben Richard Dam, van Dam Grafische Afwerking en ik wil iedereen die net met vakantie is terug gekomen een hartelijk welkom thuis heten.

Op LinkedIn valt het al wel op dat de vakantietijd weer is afgelopen en de vacatures in het rond vliegen. Ook de mensen die zich aanbieden voor betere werkposities. Dan is er één man die echt in het oog springt.

Kijk en luister verder in mijn filmpje…

Meneer Rob Mes – verbinder. Met diepe respect lees ik al jouw stukken op LinkedIn en ik vind het bewonderingswaardig dat je zelfs na je pensionering nog heel actief bezig bent om vacatures te verbinden met mensen en andersom. Supergaaf!

Ik vraag me dan wel eens af, als iedereen dit zou doen, hoeveel werkzoekenden en bedrijven zouden er dan geholpen worden? Mij wordt vaak gevraagd of ik nog mensen weet die dit of dat kunnen doen voor het bedrijf waar ik dan ben. Ik probeer dan in mijn netwerk iemand te zoeken, maar mijn vakgebied is wat lastig. Er is een tekort aan vakmensen en die heb ik ook niet voorradig.

Misschien zouden wij met z’n allen wat meer moeten ‘verbinden’. Om op die manier een wat beter platvorm te hebben voor werkzoekenden en bedrijven. En dan een platvorm welke geen geld kost! Want we zijn er allemaal bij gediend dat iedereen geholpen kan worden op dat gebied. Het woord ‘verbinden’ is dan ook de titel van dit filmpje. Want in verbinding staan met elkaar is wat we doen op het sociale netwerk.

Laten we met z’n allen eens kijken wat we daaraan kunnen doen. Plaats om te beginnen eens wat reacties en ideeën onder deze video en laten we kijken wat er gebeurt.

En dan nog even dit:

Marco Aarnink (je weet wel die gozer van Drukwerkdeal), gaat weer actief worden in de grafische markt. Via Sprout.nl en de Graficus las ik over zijn come-back en ik zit klaar om mee te denken. Nieuwe ideeën zijn altijd welkom en we moeten wat meer verbinding met elkaar zoeken.

Ha! Daar heb je dat woord verbinden weer…

Ik wens jullie allemaal een heel fijne dag en enorm veel personeel of werkgevers toe!

Dag…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *