Liefde voor papier

Hallo allemaal, ik ben Richard Dam van Dam Grafische Afwerking en wil weer even wat met jullie delen.

Ik heb al eens eerder gezegd dat ik van papier houd. En dat is nog steeds zo, ondanks dat ik ook van het hele digitale gedoe een liefhebber ben. Het leuke is dat het één het ander absoluut niet uitsluit.

Alle ontwikkelingen in de manier van communiceren zijn voorspoedig en mooi om mee te mogen maken. Heel makkelijk ook om met je gsm de website van iemand op te kunnen zoeken en te lezen. En we gaan nu een tijdperk in waarin het bijna een luxe is om van je website ook een mooie brochure te hebben om aan je klant te kunnen geven.

Papier is luxe? Eigenlijk niet, maar wel een mooi idee! Het weerspiegelt jouw beleving mede op een manier waarvan je een goed gevoel krijgt. Ik persoonijk wordt er altijd wel rustig van als ik door een blad kan bladeren en lezen. Misschien omdat dat naar voorbije tijden wijst. Maar kijkend naar de toekomst zit dat toch anders in elkaar.

En dat ‘anders in elkaar’ zitten is een voorspelling doen die ik niet hardop wil zeggen. Niet uit angst of iets anders, maar omdat ik gewoon nog niet geloof in een toekomst zonder papieren visitekaartje. Kan wel, maar ik zie het nog niet als praktisch om elkaar een digitaal visitekaartje te geven bij het handen schudden.

Laat staan een brochure. Hoe mooi is het om een echte brochure in handen te hebben, waaraan zorg besteed is met uitstraling en leesbaarheid? Op een niet al te glimmend papiersoort mooi informatie tot je krijgen. Op je gemak. Heerlijk toch?

Die tijd is echt nog niet voorbij. Wel wat minder, maar zeker ook niet alleen maar voor grote bedrijven weggelegd. Want doordat de prijzen nogal onder druk liggen, is het voor meer mensen en bedrijven mogelijk om dergelijke informatiedragers te laten maken. Probeer maar eens een mooie brochure samen te stellen en verbaas je over de prijs daarvan. Daar is de digitale snelweg dan weer wel een voordeel van.

Mocht je nou meer willen weten over mijn idee van de grafische sector, dan nodig ik je uit om kennis met mij te gaan maken. Dat kan via het reactie veld hieronder, maar ook via mijn website. www.damgrafischeafwerking.nl.
Gewoon doen!

Ik ga weer even heerlijk ontspannen bladeren in een mooie brochure. Misschien een goed idee dat jij een brochure van je website gaat maken? Ben benieuwd!

Dag allemaal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *