Doelgroep 50+

Hoi allemaal,

Daar ben ik weer hoor! Ik ben Richard Dam, van Dam Grafische Afwerking en wil deze keer even het onderwerp ‘Doelgroep 50+’ aankaarten met jou.

Ik las onlangs op LinkedIn een aantal artikeltjes over het vacatureaanbod voor de 50+’rs. Daar is inderdaad wel wat tekort aan en ook ik begrijp niet helemaal waarom dat zo is ontstaan.

Helemaal als je als bedrijf iemand zoekt met veel ervaring, dan vis je in de verkeerde vijver als je iemand zoekt die jonger is dan 50 jaar.

Wij – 50+’rs – hebben niet alleen meer ervaring, maar hebben ook alles meegemaakt in de ontwikkeling van de nieuwe technologieen waar we vandaag mee werken. Dat geeft een stabielere fundering om te begrijpen waarom zaken gaan en zijn zoals ze nu zo gaan en zijn.

Lekker zinnetje…

Maar het gaat mij om de kennis en het doorgeven van die kennis aan mensen die een vak willen leren. Ik zeg niet dat de ouderwetse manier het beste is, want er zijn zoveel mogelijkheden nu. Het gevoel overdragen, de romantiek, de passie en het vermogen om emphatisch met je werk en collega’s om te gaan, is een mooie warme basis.

Mijn oproep aan alle 50+’rs: Houd van je werk en je werk houd van jou!

Dat was hem dan alweer voor vandaag… Ik nodig je uit om al mijn andere filmpjes ook te bekijken op www.damgrafischeafwerking.nl. Onder het kopje ‘Blog’ staan ze. Gewoon doen!

Fijne dag dan maar weer en tot de volgende keer!

Dag…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *