Mijn 40ste grafische verjaardag

Hoi allemaal,

Gisteren – 14 juli – was ik jarig en mocht ik mijn veertigste grafische verjaardag vieren! Op m’n vijftiende begonnen, dus reken maar uit. Ik voel me gewoon 40 en daar gaat het ook om.


Het filmpje wat ik deze week heb gemaakt is wat meer persoonlijk. Maar ik wil het toch graag delen. Omdat ik ook werk met een heel persoonlijke inslag. Elk mens heeft een privé leven en dat maakt onbewust wel deel uit van je openbare leven. Vandaar dat ik ook dit stukje van mij met jullie wil delen.

Gewoon mijn echte verjaardag en hoe ik probeer om mijn echte leeftijd probeer te verdoezelen.

Volgende keer maar weer een meer vakgericht filmpje…

Hartelijke groet,
Richard Dam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *