Ik houd van papier!

Mijn passie voor het grafische vak, zorgt ervoor dat ik nu al heel lang het werk doe als allround nabewerker. Maar ook als webdesigner draag ik mijn steentje bij aan het uitbeelden van de communicatie in diverse branches.

In de afgelopen jaren heb ik heel veel mooie en echt slechte vormgevingen voorbij zien komen, als bijvoorbeeld snijder en vouwer. De mooie ontwerpen blijven hangen en zorgen ervoor dat ik van een ruwe schets t.b.v. een logo, snel een mooie vector image kan maken.

Echter ook zonder aangeleverde schets kan ik me een beeld voorstellen hoe een logo of complete website / drukwerk eruit moet zien. Voor een Senioren Café in Amsterdam heb ik de taak op mij genomen om de communicatie te voorzien van een mooie bijpassende vormgeving. Een beetje Art-Deco en heel veel kijken naar ontwerpen uit de jaren ’20 en ’30 zorgden voor een bijpassend logo. Deels het bestaande logo van de kerk gebruikt waar de bijeenkomsten gehouden worden.

De basis waar ik mee begonnen ben, zit nog altijd als een anker in mijn gevoel voor de grafische sector. Daarom ben ik zo blij dat ik gewoon lekker mijn ding kan doen wat ontwerpen betreft en het ‘ombouwen’ van websites in WordPress. Want o.a. PHP scripts zijn mij niet vreemd waardoor ik de werking van elke website aan kan passen naar elke individuele smaak en voorkeur.

Daarnaast vind ik het nog steeds heerlijk om grote partijen drukwerk te snijden, te vouwen en brochures te hechten. Een kik krijgen van mooi gestapeld drukwerk, gevouwen katernen, dozen met inhoud. De basis waar het voor mij allemaal begon.

Die liefde voor papier kan ik heel goed overdragen. Want vraag jezelf eens af waarom de grafische sector jouw vak is. Zodra je ook die liefde voelt, zit je helemaal goed.

Mochten er nu vragen bij je opkomen, neem dan alsjeblieft contact met me op. Dat kan op veel verschillende manieren. Bellen, mailen, WhatsApp, schrijven…

Met warme groet,
Richard Dam

Even snel contact!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *