Behoefte aan vakmanschap

Heb je behoefte aan vakmanschap in jouw bedrijf? Dan heb ik de oplossing voor je.

Hoi, Ik ben Richard Dam van Dam Grafische Afwerking en ben benieuwd of je deze vraag ook met JA kan beantwoorden.

We zitten nog een beetje in de oliebollen sfeer, maar ondertussen gaat het werk wel weer toenemen. Omdat de economie nou eenmaal aan het groeien is. Het zou toch zonde zijn als je daar niet van mee kan profiteren door gebrek aan vakmensen?

Stel je eens voor dat je net die mooie order misloopt, omdat je de werkdruk gewoon niet aan kan. De persen draaien volop en dan staat de order ineens stil… Een ramp!

Daar heb ik wel dé oplossing voor. Heb je nog nooit met een zzp’r gewerkt? Dan is dit de mooiste gelegenheid om dat eens te proberen. Je kan mij zonder risico’s inhuren om die geweldige order af te maken. Je hebt geen zorgen meer en het werk stroomt op de geplande wijze naar je klant toe.

Voor het snijden, vouwen en hechten, kan je bij mij terecht. Ik kom in jouw bedrijf jouw order afmaken, eventueel met de aanwezige werknemers. Samen zetten wij onze schouders eronder en zorgen voor succes.

Klik op deze button om in contact met mij te komen.  Of laat hieronder een reactie achter. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Over de kosten worden we het altijd wel eens, want ik ben de beroerdste niet. Zo bereken ik als aanbieding bijvoorbeeld geen reiskosten.

Huppakee, dat scheelt alvast.

Ik spreek je snel! Tot ziens,

Dag…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *